На 15 декември 2017 година в залата на Съюза на българските композитори се състоя традиционният концерт „Славим Млада Бога”, организиран от СО – район „Красна поляна” и читалище „ИСКРА-1964”. Пред събралата се многобройна публика, изпълнила дори фоайето, се представиха с коледен репертоар: детска фолклорна група „Сидерче”, фолклорна формация „Сидера”, народен хор „Илинден”, ученици от школата по поп и джаз пеене и по пиано и мандолинният оркестър „Прима визионе” при читалището.

Бурни овации предизвикаха изпълненията на квартет „Славей” с ръководител Светла Караджова. Залата беше украсена с коледните рисунки на децата от школата по изобразително изкуство с ръководител Меглена Шаманова, а във фоайето беше подредена изложбата на Лозинка Йорданова „Куклата в българската фолклорна традиция” и беше представена едноименната й книга, които предизвикаха огромен интерес сред гостите на концерта.

Събитието създаде празнично настроение сред посетителите, докоснали се до коледната магия, създадена от участниците в програмата.

­